Mooie zondag in Genk 29 04 18 met verrassende podiumplaatsen !

Jonas Van Aerschot #92 behaalde zijn allereerste podium met een 2de plaats !!
Marc Lambeets #52 winnaar bij Nieuwelingen C !
Salty Bruyninckx #4 behaalde een 2de plaats bij de Nationalen MX1 !!

Jonas – Nieuwelingen A – haalde zijn KTM 450cc van stal en deed het hiermee heel goed in Genk. Hij maakte 2x een goeie start.  In de eerste reeks heeft hij zelfs even op kop gereden.  Hij  maakte hij een tuimeling door een gedubbelde maar behaalde nog een 3de plaats.  De tweede reeks was het spannend.  Hij was als 3de weg, maar maakte een fout in een spoor en viel.  Hij reed nog naar een 3de plaats en de piloot voor hem, ging nog tegen de grond en zo kwam hij op een 2de plaats.  Jonas was kei blij met zijn allereerste podiumplaats !

Marc Lambeets was de eerste reeks rond een 6de plaats gestart, maar reed al na een paar bochten op een 3de plaats.  Hij haalde de andere piloten nog in en won de reeks.  De 2de reeks was hij wel goed gestart en reed een tijd je op kop.  Even de eerste plaats kwijt maar hij kon er weer voorbij na een schuiver van de koprijder.  Zo was hij opnieuw winnaar van de reeks en van de dag !

Salty Bruyninckx #4 stond er opnieuw, hij was in form bij de Nationalen MX1.
Na vorig jaar, een blessure jaar om te vergeten en na training en enkel wedstrijden te rijden, kan Salty opnieuw strijden voor het podium.  Hij heeft dat in Genk, zijn thuisparcour, super gedaan met 2x een 2de plaats !

Foto’s Genk van Dajo

This entry was posted in Foto's berichten. Bookmark the permalink.